Beste Hockey Vrienden,

Zoals jullie waarschijnlijk al vernomen hebben, zijn alle in- en outdoor activiteiten, zoals wedstrijden en trainingen  in Knokke-Heist tijdelijk niet toegestaan en dit om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. 
Als gevolg hiervan zullen er, tot tegenbericht, te Knokke-Heist noch  hockeytrainingen noch hockeywedstrijden kunnen plaats vinden.

In een logica om het verspreiding tegen te gaan zou het natuurlijk niet logisch zijn om onze Knokse jeugd wel uitwedstrijden te laten spelen. 

Samengevat er zullen tot tegenbericht geen trainingen zijn, noch thuis- of uitwedstrijden.
(zie mails onderaan van Gemeente  en KBHB/VHL)

 

Met sportieve groet,
Tom de Pauw, co-voorzitter RKHC


Van: sport@knokke-heist.be
Datum: 12 maart 2020 om 15:29:17 CET
Aan: secretaris@knokkehockey.be
Onderwerp: Knokke-Heist neemt Corona-maatregelen tot eind april

Knokke-Heist neemt Corona-maatregelen tot eind april.

Eind vorig jaar brak in China een nieuw coronavirus (Covid-19) uit. Intussen bereikte het virus ook ons land. In Knokke-Heist blijven oudere bewoners actief tot op zeer hoge leeftijd met tal van activiteiten, organisaties en een druk sociaal leven. Als kosmopolitische, internationale en bruisende gemeente nemen wij ook maatregelen om de gezondheid van onze inwoners, tweedeverblijvers en bezoekers maximaal te beschermen.

Om de verdere besmetting van het coronavirus tegen te gaan, gaan er bij burgemeesterbesluit geen activiteiten, in- en outdoor evenementen en erediensten meer door op het grondgebied van Knokke-Heist tot 30 april 2020.

Alle attracties, sportcentra, cultuurcentra, jeugdcentra, watersportcentra, beachbars, bioscoop, bibliotheek, musea, sport-, cultuur-, jeugd- en andere verenigingen en -clubs, kerkelijke gebouwen en overheidsinstellingen sluiten per onmiddellijk.

Indien je tickets hebt gekocht of je ingeschreven hebt voor gemeentelijke activiteiten en evenementen, dan word je gecontacteerd voor de terugbetaling.

Het gemeentebestuur zal zo snel mogelijk een speciaal 0800- nummer opstarten, specifiek voor Knokke-Heist, waar iedereen terecht kan met vragen over de Corona-maatregelen in Knokke-Heist. Alle medische of algemene vragen i.v.m. het Coronavirus, mogen gericht worden aan het nummer van de federale overheid: 0800-14-689.

Bedankt voor uw begrip.
Sportdienst Knokke-HeistDisclaimer & Privacybeleid:https://www.knokke-heist.be/privacybeleid-gemeente knokke-heist