Beste leden,
Sponsoring is belangrijk voor de werking van een club zoals Knokke Hockey Club.
De belangrijkste sponsorfondsen komen voor onze club voort uit shirtsponsoring en field banners. De contracten voor shirtsponsoring zijn allemaal lopende.
Voor het seizoen 2018-2019 en ons 50-jarig bestaan willen we echter een inspanning doen op het vlak van verkoop van field banners. Een banner voor 1 jaar kost 400 Euro/jaar inclusief productiekosten en 350 Euro/jaar bij vernieuwing. De Banners zijn steeds groen van achtergrond met witte bedrukking en meten 290cmx120cm.
Heeft u interesse om de visibiliteit van u merk of bedrijf te verhogen in de regio Knokke of bij de bezoekende ploegen, kan u eenvoudig een banner reserveren door bijgevoegd document ingevuld aan ons terug te sturen. Vanzelfsprekend wordt het ten zeerste geapprecieerd als u ook uw netwerk van bevriende bedrijven aanspreekt.
Mogen we rekenen op uw medewerking voor de verkoop van zoveel mogelijk field banners?
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
Het bestuur
Knokke Hockey Club
Love Hockey... Live the legacy... 1968-2018

 

 

page1image384

LOVE HOCKEY... LIVE THE LEGACY! 1968-2018

INSCHRIJVINGSFORMULIER SPONSORINGFIELD BANNERS

WIJ DANKEN U VOOR UW INTERESSE IN ONZE FIELDBANNERS EN DE ONDERSTEUNING VAN ONZE WERKING! KNOKKE HOCKEY CLUB WORDT EEN TROTSE AMBASSADEUR VAN UW MERK OF FIRMA!

INDIEN U ONDERSTAANDE GEGEVENS INVULT, ONDERTEKENT EN SAMEN MET UW LOGO AAN ONS TERUGMAILT (MARKETING@KNOKKEHOCKEY.BE) ZULLEN WIJ U HET ONTWERP VAN UW DOEK TERUGSTUREN SAMEN MET DE FACTUUR. BIJ BEVESTIGING VAN HET ONTWERP EN BETALING VAN DE FACTUUR WORDEN UW DOEKEN GEPRODUCEERD EN AAN HET TERREIN OPGEHANGEN.

VENNOOTSCHAP: .......................................................................................................................CONTACTPERSOON: .......................................................................................................................ADRES: .......................................................................................................................

.......................................................................................................................BTW: .......................................................................................................................E-MAIL: .......................................................................................................................GSM: .......................................................................................................................

MERK OF FIRMANAAM:.......................................................................................................................OPMERKING: .......................................................................................................................

OPTEERT VOOR .... FIELD BANNERS AAN 400/JAAR: ...... X 400 EURO = ..................... EURO

GELIEVE HET LOGO DAT MOET WORDEN AFGEDRUKT DOOR TE MAILEN AAN marketing@knokkehockey.be

DATUM: .......................................................................HANDTEKENENING:

page1image9496