Klik hier voor PDF versie

Een match verplaatsen, uitstellen, veranderen :

  • Indien jullie geen forfait willen geven en de match verplaatsen, kan dit afgesproken worden met de tegenpartij. Bellen naar secretaris van de club en vragen naar verantwoordelijke om mogelijke data af te spreken. Als een match verzet wordt, vergeet niet te checken met het secretariaat THUIS of het Hockey veld vrij is.
  •  ZEKER NIET VERGETEN :

De bond moet verwittigd worden van deze verandering  per email met de tegenstander in copy : Secretariat@hockey.be dan zal ook Dim@sport (wedstrijd kalender) aangepast worden

 

  • Minder Verre verplaatsingen ?

Indien een tegenstander forfait geeft dit weekend en deze zelfde tegenstander nogmaals moet spelen tegen jouw team, dan kan je aan de bond vragen om de wedstrijd om te draaien. Dit wil zeggen als de forfait ging over Cad Boys KNOKKE1-INDIANA2 (waarbij Indiana naar Knokke moest komen) en in de maand mei staat er een match geprogrammeerd  Cad Boys INDIANA2-KNOKKE1, kan je aan de bond vragen deze wedstrijd om te draaien zodat deze match THUIS/Knokke gespeeld wordt en niet bij Indiana.

  • Stuur een email naar de bond : Secretariat@hockey.be met de informatie van de match waarvoor er forfait gegeven werd en vraag om DIM@sports aan te passen voor de volgende wedstrijd (ook alle info geven, welk team, welk uur, welke datum).
  • Je krijgt dan per email een bevestiging van de bond dat Dim@sports werd aangepast.
  • Op deze manier kan je verre verplaatsingen voorkomen ! Vergeet niet dat de tegenpartij dit ook kan vragen, indien wij ergens forfait gegeven hebben.