Beste leden,
Beste ouders,
 
Ieder jaar opnieuw ontvangen jullie van ons, als hockeyclub, een factuur voor het lidgeld.  Met deze lidgelden worden basistaken zoals kwaliteitsvolle trainingen voor alle leeftijdscategorieën, het omkaderen van de wedstrijden, het investeren in materiaal, enz. betaald.
 
Om de 3 jaar vernieuwen de wedstrijd-shirts omdat de contracten van de hoofdsponsors maar voor 3 seizoenen lopen. Daarom is het niet toegelaten om met de oude wedstrijd-shirts te spelen vanaf september 2024. Om de extra kost van de aankoop van nieuwe wedstrijdshirt te verzachten, willen we de leden een gratis donkerblauwe uitwedstrijd t-shirt cadeau doen bij aankoop van een nieuwe rode wedstrijd-shirt mits het lidgeld voor volgend seizoen snel betaald wordt, meer bepaald bij betaling van het lidgeld voor 20 juni 2024. 
 
We bespreken momenteel het nieuwe trainingsschema voor het seizoen 2024/2025 alsook de trainers voor het volgend jaar, meer hierover in de komende weken.
 
Om u een betere transparantie te bezorgen is het lidgeld opgesplitst in drie delen.
 
deel 1 is de bijdrage aan Royal Knokke Hockey Club (RKHC). Dit deel omvat o.m. de clubbijdrage aan de Vlaamse hockey liga, vergoeding voor de trainers, trainingsmateriaal, verzekeringen, goalie-uitrustingen, accommodatie, forfait- boetes. Dit deel bedraagt € 320 per speler. We voorzien een korting van €50 voor de jongste instromers tot en met de nieuwe U7 leden. Dit om zeker het eerste jaar de nieuwe instromers te motiveren om zich lid te maken van de hockeyclub. Daarnaast voorzien we een gratis donkerblauwe uitwedstrijd t-shirt cadeau bij aankoop van een nieuwe rode wedstrijdt-shirt bij stipte betaling van het lidgeld voor 20 juni 2024.
 
-  deel 2 omvat de individuele bijdrage aan de Vlaamse hockeyliga (VHL). Als lid van RKHC bent u tevens aangesloten bij de VHL en moet er hiervoor een bijdrage worden betaald. Deze bijdrage dekt onder meer de individuele spelersverzekering en de omkadering van de wedstrijdkalender. Deze bijdrage is afhankelijk van de leeftijd en varieert tussen de €33 en € 73 (zie hieronder).
 
-  deel 3 omvat de barbijdrage van €25 per lid. Dit bedrag kan uiteraard volledig worden gespendeerd in de bar. Per lid zal er een barrekening openstaan van €25 nadat het lidgeld is betaald. We hopen dat hiermee iedereen nog gemakkelijker en frequenter zijn weg vindt naar ons clubhuis.
 
Samengevat geeft dit:
Leeftijdscategorie
 
RKHC        
 
VHL      
Bartegoed 
 
Totaal    
Indien betaald voor 20/06
tot en met U7
€ 270
€ 33
€ 25
€ 328
Donkerblauwe UIT-tshirt ten waarde van €45 gratis bij aankoop rode THUIS-tshirt
U8 tot en met U12
€ 320
€ 33
€ 25
€ 378
Donkerblauwe UIT-tshirt ten waarde van €45 gratis bij aankoop rode THUIS-tshirt
U14 tot en met U19
€ 320
€ 46
€ 25
€ 391
Donkerblauwe UIT-tshirt ten waarde van €45 gratis bij aankoop rode THUIS-tshirt
volwassene
€ 320
€ 73
€ 25
€ 418
Donkerblauwe UIT-tshirt ten waarde van €45 gratis bij aankoop rode THUIS-tshirt
 
Voor het volgende seizoen zullen jullie, via e-mail, in de loop van de komende weken de nieuwe lidgeldbijdrage ontvangen. Wees er snel bij om te betalen voor 20/6 om zo te genieten van de korting van een gratis donkerblauwe uitwedstrijd t-shirt (ten waarde van €45) bij aankoop van een nieuwe rode wedstrijdt-shirt.
 
Belangrijk! Wie zich wenst uit te schrijven als lid bij RKHC voor het seizoen 2024/2025 moet dit doen voor 20/6/2023 door een mail te sturen naar secretaris@knokkehockey.be. Indien niet blijft het bedrag dat overeenkomt met de VHL bijdrage verschuldigd. Schrijf jullie dus indien van toepassing aub op tijd uit om dit te vermijden?
 
het bestuur van RKHC vzw