Bericht aan de ouders van onze jongste spelertjes: 

Beste Ouders, 

Speelt je zoon of dochter vandaag bij de Hockey Kuikentjes maar kijkt hij of zij er naar uit om eens te "matchen"?  Dan is dit een unieke kans: onze federatie organiseert in de komende maanden Outdoor4Fun

De bedoeling is om startende spelers en ouders een mogelijkheid te geven om al een eerste keer kennis te laten maken met competitie onder begeleiding van de gediplomeerde trainers en Club Umpire Coaches (scheidsrechters).   

 

Wil je graag je zoon of dochter laten meedoen en wil je als ouder ook kennis maken met hockey competitie? Stuur dan een bericht naar hockey@knokkehockey.be voor 21/2.  Meer info via de Lees meer link hieronder.


De “Outdoor4Fun” events mikken bewust op spelers die nog geen competitie ervaring hebben en de begeleiding van de ouders/coaches/scheidsrechters die samen met de kinderen de sport ontdekken.

Wat je verder moet weten?

 

Wie?

Inschrijven is mogelijk in 2 categorieën (mixed jongens/meisjes) zonder keeper 

- U7-U9 : 4 tegen 4 op 1/8e van een veld (vooral op deze categorie zetten wij in met onze club)

- U10-U12 : 6 tegen 6 op 1/4e van een veld

 

Hoe?

Per event zullen 3 à 4 clubs samenkomen en wedstrijdjes spelen op zondagochtend tussen 10 en 12u.  Uiteraard zal er rekening gehouden worden met de locatie van de ingeschreven teams.

De sessies “Outdoor4Fun” zullen omkaderd worden door een gediplomeerd Initiator en door Club Umpire Coaches of Nationale Scheidsrechters.

- De kinderen zullen eerst opwarmen/trainen met de Initiator, gedurende deze tijd zullen presentaties over de basisregels, coaching en wedstrijdvoorbereiding en het gebruik van de SportLink App worden toegelicht aan alle aanwezige ouders en scheidsrechters.

- Vervolgens zullen de kinderen hun wedstrijdjes spelen en kunnen de coaches en scheidsrechters de net verworven kennis in de praktijk brengen op het veld

 

Wanneer ?

Outdoor4Fun momenten : er zullen 4 events georganiseerd worden op onderstaande data

- 22/03

- 26/04

- 17/05

- 07/06

 

Kostprijs ?

Kost inschrijving : €50 per ploeg voor de 4 data