In samenwerking met de hockeyfederatie, organiseren wij in Knokke een ‘United Girl Power’ event op 22 september !
Wij voorzien een supertoffe 100% Girls initiatie met leuke spelletjes
Er komt die dag een professionele fotograaf. Hiervoor vragen we aan ALLE leden om in perfecte clubuitrusting (rode shirt, witte short of rok en witte kousen) te komen. 


Hockey is een super teamsport voor meisjes !  Ook de hockeyfederatie vindt dit en ondersteunt daarom tal van “girls events” in België met als doel de sport bekender te maken en meer meisjes te motiveren om deze sport te beoefenen!

In samenwerking met de federatie, organiseren wij ook in Knokke een ‘United Girl Power’ event op 22 september !

Het principe is simpel:

 • Alle meisjes vanuit de ploegen U8, U10 & U12 mogen hun beste vriendinnen uitnodigen om hun favoriete sport samen met hun in onze club te komen ontdekken op 22 september om 16u30! Wij voorzien een supertoffe 100% Girls initiatie met leuke spelletjes.
 • Andere jongeren (jongens uit alle categorieën, meisjes van de kuikens of meisjes uit U16) mogen natuurlijk die dag ook komen trainen en ook vrienden/vriendinnen motiveren om deel te nemen aan de gratis initiatie in de maand september (zij zullen meevolgen volgens ons normaal trainingschema).

Opgelet !

 • Er komt diedag een professionele fotograaf. Hiervoor vragen we aan ALLE leden om in perfecte clubuitrusting (rode shirt, witte short of rok en witte kousen) te komen. We gaan van de gelegenheid gebruik maken om voor alle ploegen leuke foto’s te maken (dus ook de jongens in uniform !).
 • Door dit initiatie-event is op die dag uitzonderlijk het trainingschema van de meisjes aangepast. Alle meisjes uit U8, U10 en U12 worden op de club verwacht voor de training/event van 16u30 tot 18u30. Voor alle andere leden gaan de trainingen zoals gewoonlijk door.
 • Iedereen is natuurlijk welkom in onze bar voor een hapje of een glaasje tijdens of na het event.

Wilt u iemand uitnodigen of inschrijven? Niks simpeler!   

 1. Gewoon een bericht naar 0471/55.34.71
 2. Woensdag 13 september zal uw dochter (U8-U10-U12) op training uitnodigingskaartjes ontvangen, die zij kan gebruiken om haar beste vriendin(nen) deze week uit te nodigen! Moedig haar hiervoor zeker aan.

Samengevat !

 • Afspraak op 22 september voor alle meisjes uit U8, U10 en U12 & hun vriendinnen van 16u30-18.30 op ons veld van Knokke voor een leuke Girl only- hockey-ervaring en heel wat verrassingen !
 • Voor alle anderen is het normaal trainingschema van toepassing.
 • Iedereen (jongens & meisjes) in perfect clubuniform die dag voor de fotograaf !
 • Niet twijfelen om te blijven plakken in het Café Dégagé, de hockeybar van de Royal Hockey Knokke Club.