Beste hockeyer,

Bij velen onder ons kriebelt het om zo snel mogelijk terug te kunnen hockeyen. Zeker nadat het seizoen zo abrupt is geëindigd.

Eerst het het goede nieuws: zowel de werkzaamheden aan het nieuwe clubhuis als enkele verbeteringswerken aan het hockeyveld zelf, zijn opgestart. Wie er nog aan zou twijfel, het lang verwachte clubhuis komt eraan. Hopelijk kunnen we in 2021 dit allemaal samen inhuldigen. Het minder goede nieuws is dat juist omwille van deze werkzaamheden, we al minstens tot begin juli niet gebruik kunnen maken van het hockeyveld.

 

 


Beste Hockey Vrienden,

Zoals jullie waarschijnlijk al vernomen hebben, zijn alle in- en outdoor activiteiten, zoals wedstrijden en trainingen  in Knokke-Heist tijdelijk niet toegestaan en dit om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. 
Als gevolg hiervan zullen er, tot tegenbericht, te Knokke-Heist noch  hockeytrainingen noch hockeywedstrijden kunnen plaats vinden.

In een logica om het verspreiding tegen te gaan zou het natuurlijk niet logisch zijn om onze Knokse jeugd wel uitwedstrijden te laten spelen. 

Samengevat er zullen tot tegenbericht geen trainingen zijn, noch thuis- of uitwedstrijden.
(zie mails onderaan van Gemeente  en KBHB/VHL)

 

Met sportieve groet,
Tom de Pauw, co-voorzitter RKHC

Premium Sponsors
Vrienden van RKHC
Verjaardagen
09/12
Tom De Pauw
10/12
David Coorevits
10/12
Philippe Hoornaert
13/12
Matiz Colpaert
Kalender

© 2020, website powered by Twizzit.com